Вірменію покинула частина військ з Азербайджану

Читать на русском
Частина особового складу Збройних сил Азербайджану, яка перебувала на вірменській території з 12 травня, повернулася на вихідні позиції.
Міноборони Вірменії

Частина особового складу Збройних сил Азербайджану, яка перебувала на вірменській території з 12 травня, повернулася на вихідні позиції.

Про це заявили в Міноборони Вірменії.

Ситуація після провокацій, здійснених збройними силами Азербайджану на вірмено-азербайджанському кордоні, відносно стабільна, станом на полудень 23 травня інцидентів не зафіксовано. Увечері 22 травня частина особового складу ЗС Азербайджану, яка увійшла на територію Вірменії, повернулася на вихідні позиції.

Зазначають, що азербайджанські військові вибачилися за постріли в прикордонній частині вірменської Гегаркунікської області, назвавши їх випадковими. Натомість Збройні сили Вірменії попередили, що наступного разу подібні інциденти будуть розглядатися як навмисна спроба конфронтації.

Раніше повідомляли, що ситуація на вірмено-азербайджанському кордоні залишається напруженою. Близько 500-600 військових Азербайджану перебували на території Вірменії.

Нагадаємо, в середині травня Азербайджан оголосив про початок масштабних військових навчань.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: