Був здоровий і не звертався до медиків: стали відомі дані про загиблого після Pfizer українця

Читать на русском
Раніше загиблий не звертався до медиків за допомогою і не проходив обстежень. Його робота не була пов'язана зі шкідливим виробництвом
Ілюстративне фотоpicture-alliance

У Вінниці 2 липня через чотири години після вакцинації препаратом Pfizer помер місцевий житель. Медики кажуть, що раніше він не звертався до медиків за допомогою і ніяких протипоказань до вакцинації у нього не було.

Про це з посиланням на директора Департаменту охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОДА Ольгу Задорожну повідомляє «Сегодня».

«Якраз зараз йде розтин, результати якого, очевидно, будуть відомі до ранку неділі. Вакцинація цього чоловіка відбулася о 13:42, стало погано йому о 18: 00. Що стосується симптомів, то я б не сказала, що це реакція на вакцинацію. Щеплення було для цього чоловіка першим», - сказала чиновниця.

Комбінована вакцинація найкраще захищає від дельта-штаму – дослідженняПоєднання декількох типів вакцини дозволяє вакцинованому отримати кращий захист від дельта-штаму коронавірусу - і при цьому не має значення вік щепленого

За її словами, раніше загиблий не звертався до медиків за допомогою і не проходив обстежень. Його робота не була пов'язана зі шкідливим виробництвом. Крім цього, разом із загиблим вакцинували ще п'ять осіб, і у них не спостерігається ніяких ускладнень.

«Флакон вакцини використовувався на шістьох осіб. У п'яти осіб, які були щеплені з цього ж флакона, ніякої реакції не було. Всього ж на підприємстві були вакциновані 135 осіб, ніяких реакцій більше ні в кого не було», - додала Задорожня.

Нагадаємо, 2 липня 47-річний українець помер після того, як отримав щеплення від коронавірусу вакциною Pfizer. З моменту щеплення пройшло 4 години, інцидент стався у Вінницькій області.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: