Зеленський поспілкувався зі збірною України перед матчем 1/4 фіналу Євро

Читать на русском

Президент Володимир Зеленський поспілкувався зі збірною України з футболу перед матчем 1/4 фіналу чемпіонату Європи проти Англії.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський поспілкувався з національною командою перед матчем 1/4 фіналу чемпіонату Європи-2020 проти збірної Англії, який відбудеться сьогодні ввечері.

Про це президент розповів у своєму Telegram в суботу, 3 липня.

Україна вийшла в чвертьфінал Євро-2020: реакція соцмережЗбірна України з футболу обіграла Швецію і вийшла в чвертьфінал Євро-2020. Реакція соцмереж – у добірці.

Глава держави зв'язався з гравцями і тренерським штабом «жовто-синіх» по відеозв'язку і підтримав команду.

«Поговорив зі збірної напередодні матчу з Англією у чвертьфіналі Євро-2020. Це вже стало приємною традицією. Вірю, що ще не раз зможу підтримати футболістів перед грою від імені всіх українців. Хлопці, тільки вперед. Сьогодні з вами на полі вся Україна», - написав Зеленський.

Відзначимо, Україна потрапила до 1/4 фіналу Євро вперше в історії.

Нагадаємо, збірна України в рамках 1/8 фіналу чемпіонату Європи-2020 перемогла Швецію з рахунком . У чвертьфіналі Україна зустрінеться зі збірною Англії. Матч відбудеться в Римі 3 липня. Початок о 22:00.

Українські вболівальники не зможуть прилетіти на матч проти Англії у чвертьфіналі Євро до Риму через карантинні обмеження.

Раніше «Слово і діло» писало про те, що показав скандал навколо спортивної форми збірної України з футболу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: