Уболівальники з України не зможуть прилетіти на матч 1/4 фіналу Євро до Італії

Читать на русском
Українські вболівальники через карантин не зможуть прилетіти на матч проти Англії в чвертьфіналі Євро-2020, який відбудеться у Римі.
Getty Images

Українські вболівальники не зможуть прилетіти на матч проти Англії у чвертьфіналі Євро-2020 до Рима через карантинні обмеження.

Про це повідомляється на сайті УЄФА.

«Чує кішка, чиє м'ясо з'їла»: що показав скандал довкола футболок збірної УкраїниУ скандалі з новою формою української збірної з футболу Союз європейських футбольних асоціацій став на бік нашої країни.

Так, УЄФА після завершення у вівторок ігор 1/8 фіналу оновила правила відвідування матчів саме для вболівальників з України та Англії. У нормах сказано, що вболівальники, які хочуть приїхати до Рима на матч чемпіонату Євро, не зможуть потрапити до Італії через карантин.

Країна продовжує не пускати громадян третіх країн, які хочуть в'їхати з «невагомих» причин. Тому українську збірну на стадіоні Олімпіко в Римі зможуть підтримати представники місцевої діаспори.

Для англійців в'їзд до Італії також заборонений через карантин.

Як відомо, в рамках 1/8 фіналу чемпіонату Європи збірна України перемогла Швецію з рахунком 2:1. Вирішальний гол у ворота шведської команди забив Артем Довбик.

У чвертьфіналі Україна зустрінеться зі збірною Англії, яка з рахунком 2:0 обіграла Німеччину. Матч відбудеться 3 липня.

Відзначимо, Україна потрапила до 1/4 фіналу Євро вперше в історії.

Нагадаємо, у червні в Італії почали видавати паспорти вакцинації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: