Україна вийшла в чвертьфінал Євро-2020: реакція соцмереж

Читать на русском

Збірна України з футболу обіграла Швецію і вийшла в чвертьфінал Євро-2020. Реакція соцмереж – у добірці.
football24.ua

Збірна України з футболу в матчі 1/8 фіналу Чемпіонату Європи обіграла Швецію з рахунком 2:1. Отже, наша команда пройшла в наступну стадію турніру, де 3 липня зіграє зі збірною Англії.

Першою в матчі рахунок відкрила збірна України: на 27-й хвилині Олександр Зінченко забив з подачі Андрія Ярмоленка. Шведи зрівняли рахунок під кінець першого тайму. У другому таймі, попри низку моментів в обох команд, голів не було.

За рахунку 1:1 розпочався овертайм. На самому його початку збірна Швеції залишилася в меншості: Маркус Даніельсон був видалений з поля після грубого фолу проти Артема Бєсєдіна. Бєсєдін продовжити гру не зміг, на заміну вийшов Артем Довбик, який і приніс перемогу українській команді. На 120-й хвилині після пасу від Зінченка Довбик забив гол.

Довбик зі своїм голом увійшов в історію Чемпіонатів Європи з футболу: це був найпізніший переможний забитий м'яч. Відзначимо, якби команди і в овертаймі зберегли нічийний рахунок, переможець визначився би у серії пенальті. До речі, збірна України в ЧЄ ще не заходила так далеко, тому для команди це теж рекорд.

Як у соцмережах відреагували на вихід збірної до чвертьфіналу – в добірці «Слово і діло».

Нагадаємо, українські вболівальники не зможуть прилетіти на матч проти Англії в чвертьфіналі Євро-2020 в Рим через карантинні обмеження.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: