Матч Україна-Англія: оприлюднений список гравців української збірної

Читать на русском
Україна 3 липня оприлюднили заявку збірної перед матчем 1/4 фіналу Євро-2020, у якому вона зіграє з національною командою Англії.
фото Mihai Barbu/Pool Photo via AP RFI

Україна 3 липня оприлюднили заявку збірної перед матчем 1/4 фіналу Євро-2020, в якому вона зіграє з національною командою Англії.

Про це повідомила Українська асоціації футболу.

Україна вийшла в чвертьфінал Євро-2020: реакція соцмережЗбірна України з футболу обіграла Швецію і вийшла в чвертьфінал Євро-2020. Реакція соцмереж – у добірці.

До списку української збірної потрапили: 1. Георгій Бущан, 2. Едуард Соболь, 3. Георгій Судаков, 4. Сергій Кривцов, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Малиновський, 9. Роман Яремчук , 10. Микола Шапаренко, 11. Марлос, 12. Андрій Пятов, 13. Ілля Забарний, 14 Євген Макаренко, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Роман Безус, 20. Олександр Зубков, 21 . Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Анатолій Трубін, 24. Олександр Тимчик, 26. Артем Довбик.

Через травми зіграти сьогодні не зможе Олександр Зубков. Матч Україна-Англія відбудеться в Римі на стадіоні Олімпіко. Початок зустрічі о 22:00.

Підопічні Андрія Шевченка будут в основній жовтій формі, а команда Гарета Саутгейта - у білій.

Нагадаємо, збірна України вперше в історії зіграє у чвертьфіналі чемпіонату Європи. В 1/8 фіналу Україна перемогла Швецію. Це повторення кращого результату «синьо-жовтих» на великих турнірах, після виходу до 1/4 фіналу ЧС-2006.

Сьогодні з українськими футболістами поспілкувався президент Володимир Зеленський.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: