Окупанти Криму хочуть вакцинувати всіх співробітників сфери туризму

Читать на русском
Окупанти Криму мають намір вакцинувати всіх співробітників сфери туризму - наразі вже було щеплено близько 25% працівників сфери.

Окупанти Криму мають намір вакцинувати всіх співробітників сфери туризму - наразі вже було щеплено близько 25% працівників сфери.

Про це заявив так званий «міністр курортів і туризму республіки» Вадим Волченко, передає ТАСС.

Понад чверть усіх співробітників готелів, готелів і санаторіїв окупованого Криму раніше вже зробили щеплення від коронавірусу централізовано, заявляє окупаційна адміністрація.

Успіхи вакцинації: яких змін очікувати українцям після щеплень від COVID-19Українці дедалі активніше вакцинуються, а пандемія коронавірусу COVID-19 поки що пішла на спад. Як зміниться життя українців після року карантинних обмежень ‒ аналізував Олександр Радчук.

«Ми будемо зараз посилювати роботу. В рамках особистих зустрічей та в рамках ВКС (відео-конференц-зв'язку), які відбудуться сьогодні і завтра, я думаю, що ми наполягатимемо на 100-відсотковій вакцинації», - сказав Волченко.

Він зазначив, що частина співробітників готелів і санаторіїв вже вакцинувалися самостійно, частина - перехворіла на коронавірус.

«Вони мають здати тести на антитіла і після цього вакцинуватися. Тому що головний тренд сезону 2021 року - це безпека», - сказав він.

За словами міністра, вакцинування має пройти у всіх засобах розміщення туристів.

«Тому що завантаження, дійсно, висока у всіх регіонах. Але більша увага приділяється на даний момент Алушті і Ялті», - розповів Волченко.

Раніше повідомлялося про те, що в окупованому Криму виявили «британський» штам коронавірусу «Альфа» та «індійський» штам «Дельта».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: