Український військовий отримав поранення на Донбасі через обстріл бойовиків

Читать на русском
Військовому надали медичну допомогу і переправили до лікувального закладу. Його стан оцінюють, як середньої тяжкості
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення в результаті обстрілу, якому проросійські бойовики піддали українські позиції біля населеного пункту Новотошківське.

Про це ввечері 28 червня повідомило оперативно-тактичне угруповання «Північ».

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Сьогодні, 28 червня, близько 20.30, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», російсько-окупаційні війська порушили режим припинення вогню і здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників зі стрілецької зброї недалеко від населеного пункту Новотошківське. В результаті обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав кульове поранення. Після надання першої медичної допомоги воїна транспортували до лікувального закладу. Стан військовослужбовця - середньої тяжкості», - сказано в повідомленні.

На місці інциденту працюють представники військової частини та військової служби правопорядку. Чи відкривався військовими вогонь у відповідь, не повідомили.

При цьому раніше в штабі ООС повідомили, що станом на 17: 00 28 червня, порушень режиму припинення вогню з початку доби не зафіксовано.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: