На Донбасі пасажиропотік через КПВВ збільшився на 50%

Читать на русском
За тиждень через контрольні пункти в'їзду-виїзду з тимчасово окупованої території України на підконтрольну уряду прибули 12,7 тис. осіб, у зворотному напрямку – 13,3 тис. осіб.
Штаб ООС

За тиждень через контрольні пункти в'їзду-виїзду з тимчасово окупованої території України на підконтрольну уряду прибули 12,7 тис. осіб, у зворотному напрямку – 13,3 тис. осіб.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

За рішенням командувача операції Об’єднаних сил усі КПВВ відкриті для пропуску через лінію розмежування. Контрольні пункти функціонують щоденно з 08.00 до 16.00. Однак рух у більшості гуманітарних дорожніх коридорів заблоковано з боку тимчасово окупованої території України.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«З семи відкритих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється лише в «Станиці Луганській». Пасажиропотік у ньому в порівнянні з минулим тижнем збільшився на 50%. Загалом за тиждень через цей дорожній коридор на тимчасово окуповану територію України прослідувало 13 255 осіб, а на контрольовану територію – 12 702 особи», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що навпроти КПВВ «Новотроїцьке» окупанти розблоковують рух тільки для окремих громадян двічі на тиждень – у понеділок та п’ятницю. У ці дні лінію розмежування в контрольному пункті перетнули 780 осіб та 135 транспортних засобів.

Нагадаємо, за минулу добу, 27 червня, бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. Один боєць був поранений. Вранці, 28 червня, фіксується перемир'я.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: