Зведення ООС: на Донбасі зберігається режим «тиші»

Читать на русском
Станом на 17:00 28 червня, порушень режиму припинення вогню з початку доби не зафіксовано.
freeradio.com.ua

Станом на 17:00 28 червня, порушень режиму припинення вогню з початку доби не зафіксовано.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Від початку доби в районі проведення операції Об’єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Українські військові контролюють ситуацію та дотримуються режиму припинення вогню.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

У районі проведення операції також виконують завдання інші складові сил оборони. Зокрема, сьогодні піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували понад 2 гектари території та передали на знищення 37 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, за минулу добу, 27 червня, бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. Один боєць був поранений. Після надання першої медичної допомоги його транспортували до лікувального закладу. Стан пораненого-задовільний. Вранці, 28 червня, фіксується перемир'я.

Українська сторона СЦКК повідомляє, що за даними щоденного звіту від 22 червня спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували чергові випадки перешкоджання їхній діяльності на тимчасово окупованих територіях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: