Окупанти на Донбасі поранили українського бійця

Читать на русском
Сьогодні, 27 червня, бойовики на Донбасі чотири рази порушили режим тиші. В ході одного з обстрілів поранення отримав український військовий.
Фото 5.ua

Сьогодні, 27 червня, бойовики на Донбасі чотири рази порушили режим тиші. В ході одного з обстрілів поранення отримав український військовий.

Про це йдеться в повідомленні пресцентру штабу Операції Об'єднаних сил.

Зазначають, що в районі селища шуми противник відкрив вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібрів. А біля Старогнатівки – з автоматичних станкових гранатометів.

«В результаті ворожого вогню один військовий отримав осколкове поранення. Після надання першої медичної допомоги його транспортували до лікувального закладу. Стан пораненого-задовільний», – йдеться в повідомленні.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Крім цього, на Приазов'ї в районі Водяного противник вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. А на півночі Луганської області українська сторона придушила безпілотник «Орлан-10», який перетнув лінію розмежування.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 26 червня, на Донбасі зафіксовано 15 порушень режиму припинення вогню. Загинув український військовослужбовець.

Українська сторона СЦКК повідомляє, що за даними щоденного звіту від 22 червня спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували чергові випадки перешкоджання їхній діяльності на тимчасово окупованих територіях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: