COVID-19: у Москві та Петербурзі новий рекордний рівень смертності

Читать на русском
Нинішній спалах COVID-19 у Росії пов’язують із штамом коронавірусу «Дельта», який вперше був виявлений в Індії і вважається більш заразним.
Ілюстративне фотоЕспресо

У російських Москві і Санкт-Петербурзі зафіксували рекордні добові рівні смертей від коронавірусного захворювання COVID-19 у той час, як країна бореться з новим спалахом хвороби.

Про це йдеться у матеріалах РБК та Радіо Свобода.

Зазначається, що за останню добу в двох найбільших містах Росії від коронавірусу померли 234 людини, з них 124 в Москві, і 110 в Санкт-Перетербурзі.

У Росії вирує епідемія COVID-19, фахівці пов'язують це з поширенням в країні високоінфекційного штаму «Дельта».

У неділю в Москві від коронавірусної інфекції померла рекордна кількість людей. З четверга в російській столиці фіксують щоденний приріст смертності, таким чином новий рекорд – вже четвертий поспіль. Також число смертей в Москві в неділю стало рекордним і серед всіх регіонів РФ з моменту початку пандемії.

Водночас, у Петербурзі число смертей за добу також досягло абсолютного максимуму для цього міста.

При цьому, загальна кількість смертей від COVID-19 у Росії за останні 24 години становила 611, заявила 28 червня урядова робоча група з питань коронавірусу.

Зазначимо, що від початку пандемії в Росії, за офіційними даними, від коронавірусного захворювання померли 133 893 людей. Ці дані, як вважають, можуть бути значно вищими.

Нагадаємо, що ВООЗ попередила про смертельну хвилю COVID-19.

Раніше ми повідомляли, що Росія побила річний рекорд добової COVID-смертності.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: