Росія пригрозила США відповіддю у разі нових санкцій

Читать на русском
Росія відповість на будь-які американські санкції, не важливо, чи будуть це санкції проти ПП-2 або через тюремне ув'язнення Навального
Марія ЗахароваФото РІАН

Росія пригрозила США аналогічними діями у відповідь у тому випадку, якщо США все ж введуть проти РФ нові санкційні обмеження. При цьому Москва жорстко відповість як на нові санкції проти «Північного потоку-2», так і на санкції через Навального.

Про це написала офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова в Telegram.

«З Вашингтона йдуть повідомлення про підготовку нового пакету санкцій щодо нашої країни. «Північний потік-2» у викладі місцевих чиновників ув'язується з Навальним. На незаконні дії США завжди слідувала наша закономірна відповідь. Дивно, що у Вашингтоні деяким так подобається біг з перешкодами по каруселі», - написала вона.

Раніше радник президента США Джейк Салліван заявив, що Вашингтон як і раніше виступає проти російського газопроводу «Північний потік-2», тому в США продовжать вводити санкції проти газопроводу.

Також адміністрація президента США Джозефа Байдена готує додаткову партію санкцій проти Росії через сидячого в російській в'язниці опозиціонера Олексія Навального.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: