Міністр агрополітики порекомендував українцям не продавати свою землю

Читать на русском
Міністр заявив, що для українців земля стане найбільшою цінністю, тому продавати її не варто - краще притримати
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Українським громадянам не варто поспішати з продажем своєї землі при відкритті ринку. Оскільки земля для них стане величезною цінністю та аналогом банківського депозиту.

Про це заявив міністр аграрної політики Роман Лещенко в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Ні в якому разі не продавайте свою землю, це найбільша цінність, яка у вас є, це найбільший банківський депозит», - заявив міністр.

Які документи потрібні для продажу ділянки на ринку землі – Мін'юстПакет документів для подачі нотаріусу, які уповноважені укладати та завіряти угоди по землі, буде відрізнятися для фізичних і юридичних осіб

В цілому, додав він, з 1 липня не буде якихось глобальних змін - просто українці отримають право продавати та купувати земельні ділянки.

Нагадаємо, ринок землі, який запуститься в Україні з 1 липня 2021 року, не буде поширюватися на окуповані Крим і частину Донбасу. Купити можна землю тільки на підконтрольній території.

Представникам Російської Федерації та терористичних організацій «Л/ДНР» заборонено купувати українську землю, продаж якої стартує 1 липня. А в разі незаконної покупки таку землю у них будуть відбирати.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: