Бойовики обстріляли Красногорівку із забороненої зброї

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати обстріли населених пунктів із застосуванням заборонених видів озброєння. Вчора, 26 червня, обстріляли Красногорівку.
facebook.com/pressjfo.news

Російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати обстріли населених пунктів із застосуванням заборонених видів озброєння. Вчора, 26 червня, обстріляли Красногорівку.

Про це повідомляє пресслужба ООС.

«Дані дії збройних формувань РФ несуть пряму загрозу життю та здоров'ю мирного населення, а також свідчать про прагнення російсько-окупаційних військ до подальшого загострення ситуації вздовж лінії розмежування», – йдеться в повідомленні.

Зазначають, що обстріл відбувся у проміжок часу з 08:05 до 8:50. Бойовики провели його із використанням заборонених видів озброєння, а саме ствольної артилерії калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм. Вогонь вівся зі Старомихайлівки, яка знаходиться на тимчасово окупованій території.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Спостережна група Української сторони СЦКК зафіксувала та верифікувала факти застосування зазначеного озброєння.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 26 червня, на Донбасі зафіксовано 15 порушень режиму припинення вогню. Загинув український військовослужбовець.

Українська сторона СЦКК повідомляє, що за даними щоденного звіту від 22 червня спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували чергові випадки перешкоджання їхній діяльності на тимчасово окупованих територіях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: