На Донбасі під обстріл бойовиків потрапила машина СЦКК

Читать на русском
У зоні ООС біля Новотошківського через обстріл пошкоджено автомобіль наглядової групи Української сторони.
facebook.com/pressjfo.news

У зоні ООС окупанти обстріляли позиції українських військових поблизу Новотошківського. Під вогонь потрапив автомобіль наглядової групи Української сторони.

Про це повідомили у пресцентрі штабу ООС.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Так, 24 червня із заборонених мінометів калібру 82 мм і стрілецької зброї бойовики здійснили обстріл. Всього було випущено 52 міни. Обстріл вівся з району населеного пункту Донецький, де останнім часом окупанти проводили інженерні роботи.

В результаті обстрілу уламками і кулями був пошкоджений автомобіль наглядової групи «Новотошківське» української сторони СЦКК. Ніхто з українських військових не постраждав.

«Обстріл вівся саме під час проведення гуманітарних заходів персоналом Міжнародного Комітету Червоного Хреста, що проходили дзеркально в зазначених районах. Українська сторона СЦКК спільно з СММ ОБСЄ забезпечувала надані гарантії безпеки. З початком обстрілу представники гуманітарної місії були змушені покинути небезпечний район», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за добу бойовики 14 разів порушили режим тиші. В результаті один український військовий отримав поранення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: