Бойовики вранці смертельно поранили військового ООС – штаб

Читать на русском
За добу на Донбасі окупанти 12 раз обстріляли позиції українських військових. Сьогодні вранці був поранений український воїн.
facebook.com/pressjfo.news

За добу на Донбасі окупанти 12 разів обстріляли позиції українських військових. Сьогодні вранці був поранений український воїн.

Про це повідомляє пресслужба штабу ООС в Facebook.

На Донбасі під обстріл бойовиків потрапила машина СЦККУ зоні ООС біля Новотошківського через обстріл пошкоджено автомобіль наглядової групи Української сторони.
В районі Водяного на Приазов'ї, ворог тричі обстрілював позиції Об'єднаних сил з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

В районі Золотого-4 російські найманці вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів, а біля Авдіївки - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В сторону Гранітного окупанти відкрили вогонь з мінометів 120-го калібру. А в районі Пісків бойовики тричі обстрілювали позиції ООС з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових, ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

Біля Майорська бойовики вели вогонь по українським воїнам зі станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В районі населених пунктів Катеринівка і Авдіївка були зафіксовані прольоти ворожих БПЛА.

Сьогодні вранці новий обстріл стався в районі селища Піски.

«В результаті обстрілу один український військовий отримав осколкове поранення несумісне з життям», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на цьому тижні на Донбасі вже був поранений український військовий.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: