Президент назвав умову, за якої доведеться відгороджувати Донбас «стіною»

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський не виключив, що в разі провалу переговорів щодо врегулювання конфлікту на Сході України доведеться відгороджувати Донбас «стіною».

Глава держави Володимир Зеленський не виключив, що в разі провалу переговорів щодо врегулювання конфлікту на Сході України доведеться відгороджувати Донбас «стіною». Але це питання він винесе на всенародний референдум.

Про це йшлося в інтерв'ю глави держави для програми VIP з Наталією Мосейчук на каналі 1+1.

Аналізуємо виконання президентської програми: рівні права для державних і приватних навчальних закладівЯк Володимир Зеленський виконує обіцянку забезпечити державним і приватним навчальним закладам рівні права.

«Якщо у нас не вийде будь-яких альтернативних домовленостей з США, з РФ, окремо з Європою і паралельно нормандський формат. Якщо все це не вдасться, то щодо стіни голосуватиме народ України», - сказав президент.

Зеленський підкреслив, що «стіна» - це складне питання.

«Про Донбас, або про ту чи іншу «стіну» - це точно не популярно, що не популістські, це буде складне питання, якщо ми до цього дійдемо, я хочу, щоб люди зрозуміли, що це на багато років», - додав глава держави.

Раніше Зеленський затвердив санкції щодо Фукса та Фірташа.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: