Бойовики на Донбасі стріляли з гранатометів, мінометів і запускали безпілотники

Читать на русском
Бойовики на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню. Вони обстрілювали позиції українських військових з гранатометів, мінометів і запускали безпілотники.
Штаб ООС(архів).

За минулу добу, 21 червня, бойовики на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню. Вони обстрілювали позиції українських військових з гранатометів, мінометів і запускали безпілотники.

Як повідомляє пресслужба штабу ООС, у районі Золотого-4 окупанти здійснювали обстріл українських позицій з ручних протитанкових гранатометів. Неподалік Авдіївки російські найманці відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. У Красногорівці ворог обстрілював наших бійців зі станкових протитанкових гранатометів.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

А в районі Лебединського окупанти відкрили вогонь з мінометів 82-го калібру та станкових протитанкових гранатометів. Також з мінометів 120-го калібру та гранатометів різних систем окупанти двічі здійснили обстріл поблизу Водяного на Приазов'ї.

Крім того, в напрямку Світлодарська бойовики обстріляли позиції ООС з мінометів 120-го калібру, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.

А в районі населених пунктів Мар'їнка і Світлодарськ зафіксовані прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів типу «Орлан-10» і «Орлан-3м» з перетином лінії розмежування.

Станом на ранок 23 червня бойовики тричі порушити режим тиші на Донбасі.

У районі Новоселівки ворог відкрив вогонь з мінометів 82-го калібру. Біля Майорська бойовики застосували проти українських військ ручні протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети. Також в районі Південного окупанти били по ООС з мінометів 120-го калібру.

Бойових втрат в результаті ворожого вогню немає.

Нагадаємо, «Слово і діло» традиційно проаналізувало, скільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: