Байден і Меркель поговорять про Донбас у Вашингтоні – посол

Читать на русском
Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент США Джо Байден планують провести зустріч. Вони, зокрема, обговорять Україну.
Фото DW

Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент США Джо Байден планують провести зустріч. Вони, зокрема, обговорять Україну.

Про це посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен розповіла в інтерв'ю виданню «Дзеркало тижня».

Зазначають, що для Меркель питання Донбасу є особистим.

«Донбас, звичайно, одна з найскладніших проблем, безперечно, вони про неї будуть говорити. Пані канцлер з перших днів була долучена до цієї проблеми, і, як мені говорили, вона щодня читає новини про Україну», – заявила посол.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Додамо, канцлер Німеччини Ангела Меркель здійснить офіційний візит до США. Німецький канцлер прибуде до Вашингтона, щоб зустрітися з президентом США Джо Байденом, 15 липня цього року.

Нагадаємо, глава держави Володимир Зеленський не виключив, що в разі провалу переговорів щодо врегулювання конфлікту на Сході України доведеться відгороджувати Донбас «стіною». Але це питання він винесе на всенародний референдум.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: