Повернення грошей: у Приватбанку працюють над усуненням збою

Читать на русском
Наразі фахівці банку працюють над тим, щоб протягом доби повернути кошти, некоректно списані через виникнення збою.
фото з відкритих джерел

У ПриватБанку працюють над вирішенням проблеми, коли сьогодні, 26 червня, деякі клієнти банку зіткнулися з повторним списанням коштів.

Про це у Facebook повідомив прес-секретар ПриватБанку Олег Серга.

Зазначимо, що деякі клієнти ПриватБанку через збій зіткнулися з повторним списанням коштів за деякими картками, некоректним відображенням і використанням доступного залишку по карті.

«Наші фахівці працюють над вирішенням проблеми. Некоректно списані суми будуть повернені протягом доби», - повідомив Олег Серга.

Справа ПриватБанку: САП просить Інтерпол оголосити Дубілета в розшукСпеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) просить Інтерпол оголосити Олександра Дубілета в міжнародний розшук.

Згідно з його словами, банк просить вибачення перед клієнтами за незручності.

Як відомо, ПриватБанк був націоналізований у 2016 році. На сьогодні єдиним акціонером ПриватБанку, якому належать 100% акцій банку, є держава в особі Кабінету міністрів.

Нагадаємо, що у суботу, 26 червня, у деяких клієнтів ПриватБанку повторно списалися гроші з карток по операціях за 23-24 червня. Кошти обіцяють повернути протягом доби.

Також нагадаємо, що у травні цього року «Приватбанк» отримав нового голову правління. У червні НБУ погодив призначення нового голови ПриватБанку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: