НБУ погодив призначення нового голови ПриватБанку

Читать на русском
Нацбанк погодив кандидатуру банкіра Герхарда Бьоша на посаду голови правління державного ПриватБанку.
фото з відкритих джерел

Національний банк України погодив кандидатуру банкіра Герхарда Бьоша на посаду голови правління державного ПриватБанку.

Про це повідомляє пресслужба НБУ від 8 червня.

Справа ПриватБанку: Дубілет вимагає через суд прибрати його з розшукуКолишній очільник великого комерційного банку подав адміністративний позов до окружного суду столиці до Міністерства внутрішніх справ.

«Правління Національного банку України від 8 червня 2021 року погодило кандидатуру Герхарда Бьоша на посаду голови правління державного ПриватБанку за результатами розгляду пакета документів і співбесіди, проведеного правлінням регулятора», - відзначили в НБУ.

У травні 2021 року наглядова рада ПриватБанку призначила Герхарда Бьоша головою правління ПриватБанку за результатами проведеного конкурсного відбору. Пан Бьош призначений строком на п'ять років.

Бьош протягом 15 років працював на керівних провідних посадах в банківському секторі України. З листопада 2010 року по 30 квітня 2021 року обіймав посаду першого заступника голови правління Райффайзен Банку Аваль.

Нагадаємо, ПриватБанк націоналізували 18 грудня 2016 року. Він залишився без голови правління в січні 2021 року - посаду покинув Петер Крумханзл.

У травні цього року Наглядова рада ПриватБанку обрала нового голову правління.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: