Вітренко розповів, коли «Нафтогаз» визначиться з випуском єврооблігацій

Читать на русском
Глава Нафтогазу розповів, коли компанія зможе визначитися з можливим випуском єврооблігацій.
Фото: Вести

Цього літа «Нафтогаз» планує підготуватися до можливого випуску єврооблігацій, однак рішення про доцільність такого запозичення буде прийматися вже восени.

Про це глава правління компанії Юрій Вітренко розповів в інтерв'ю Інтерфакс-Україна.

Він зазначив, що в разі розміщення єврооблігацій, компанія інвестує кошти не тільки у видобуток, а й в сектор теплокомуненерго.

Вітренко і «Нафтогаз»: чому НАЗК вважає його призначення незаконним і що кажуть у компаніїЮрія Вітренка хочуть звільнити з Нафтогазу. Такий припис винесло НАЗК. Чому ухвалили рішення і як відреагували в компанії.

«Ми можемо розраховувати на відносно вдале розміщення єврооблігацій, до якого підготуємося до осені. І будемо вирішувати восени, хочемо ми чи ні розміщувати єврооблігації», – заявив Вітренко.

Також він відкинув припущення, що інвестори негативно відреагували на звільнення з посади гендиректора «Нафтогазу» Андрія Коболєва і призначення на цю посаду Вітренка.

Нещодавно ми писали, що у Міністерстві фінансів України очікують надходження траншів за програмою Міжнародного валютного фонду, однак можуть пройти період пікових виплат за держборгом і без кредиту.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: