«Право на владу»: які потрясіння чекають на нас восени та чого очікувати від зустрічі Зеленського і Байдена

Читать на русском
У четвер, 24 червня, у програмі Право на владу йтиме мова про завершення політичного сезону та візит в Україну президента США Джо Байдена.
zaxid.net

Наприкінці липня парламент піде на літні канікули. Який план у президента Володимира Зеленського? З яким результатом Україна підійшла до періоду затишшя на час літніх відпусток? Які інтриги та потрясіння чекають нас восени? Які виклики стануть головними випробуваннями для нас і для влади?

Окрім того, незабаром Зеленський має зустрітись з президентом США Байденом та канцлеркою Німеччини Меркель. Чого очікувати від цих зустрічей? Чи вдасться Зеленському, попри невеликий досвід у політиці, отримати максимум користі для України від цих контактів?

Про це йтиме мова цього четверга у суспільно-політичному проєкті «Право на владу» з Наталею Мосейчук о 22.20. У розмові візьмуть участь: перший заступник голови Верховної ради Руслан Стефанчук, міністр аграрної політики та продовольства Роман Лещенко, голова Комітету ВР з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький, епідеміолог Наталія Виноград, радник керівника Офісу президента, президент Київської школи економіки Тимофій Милованов, народна депутатка, фракція «Слуга народу» Ірина Верещук, волонтер, радник міністра оборони (2014-2019) Олексій Мочанов, головний редактор інтернет-порталу РБК-Україна Сергій Щербина, народний депутат, ОПЗЖ Нестор Шуфрич, політолог Володимир Фесенко, правник, очільник Центру конституційного моделювання Геннадій Друзенко.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, 7 червня Зеленський провів телефонну розмову з президентом США Джо Байденом.

Під час бесіди Байден запросив Зеленського відвідати Вашингтон у липні. Президент України прийняв пропозицію.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: