«Право на владу»: доля України після зустрічі Байдена та Путіна

Читать на русском
У токшоу Право на владу 17 червня мова йтиме про вчорашню зустріч лідерів Росії та США Володимира Путіна та Джо Байдена.

Що буде з Україною? Це питання стало однією з тем зустрічі між лідерами США і Росії, котра відбулась вчора, 17 червня, в Женеві. Чи погодиться Джо Байден не пускати Україну до НАТО в обмін на поступки Кремля в інших питаннях, важливих для США? Чи пом'якшить Вашингтон свою позицію щодо «Північного потоку-2»? Чи вдасться Путіну наблизити свою мрію зробити весь пострадянський простір зоною свого впливу? Що буде з Донбасом та як Україні не стати розмінною монетою у великій геополітичній грі?

Про це йтиме мова цього четверга у суспільно-політичному проєкті «Право на владу» з Наталею Мосейчук о 21.45. У розмові візьмуть участь: секретар РНБО Олексій Данілов, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, голова правління НАК «Нафтогаз України» Юрій Вітренко, Президент Грузії (2004-2013), голова Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі, заступник керівника Офісу президента Андрій Сибіга, радник керівника Офісу президента, президент Київської школи економіки Тимофій Милованов, міністр закордонних справ (2014-2019) Павло Клімкін, Надзвичайний і Повноважний Посол Олександр Чалий, народний депутат, «Слуга народу» Леся Забуранна, журналіст Дмитро Гордон, народний депутат, «Опозиційна платформа - За життя» Нестор Шуфрич, політичний експерт Юрій Романенко, політик, економіст, радник Президента Путіна Андрій Ілларіонов.

Зустріч Байдена та Путіна в Женеві: що відомоДжо Байден і Володимир Путін 16 червня проведуть переговори в Женеві. Що відомо про зустріч – у матеріалі Слово і діло.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, в середу, 16 червня, в Женеві відбулися переговори президентів США і Росії Джо Байдена і Володимира Путіна - це перша зустріч лідерів двох країн з моменту обрання Байдена.

Раніше президент США Джо Байден розповів про підсумки зустрічі з російським лідером Володимиром Путіним, яка відбулася у швейцарській Женеві в середу, 16 червня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: