Зеленський привітав українських держслужбовців зі святом

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський привітав держслужбовців України з їхнім професійним святом - Днем державної служби.
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський привітав державних службовців з їхнім професійним святом - Днем державної служби.

Про це він написав у Facebook вранці в середу, 23 червня.

Два роки і місяць роботи президента: як Зеленський виконує обіцянкиВолодимир Зеленський за місяць виконав дев'ять обіцянок, провалив – три, а також дав 26 нових.

«Сьогодні ми відзначаємо День державної служби. Професіоналізм, сумлінність, патріотизм, цінність громадських інтересів - це те, чого ми незмінно очікуємо від державних службовців», - зазначив голова держави.

За його словами, економіка і суспільне життя прогресують в наш час дуже швидко. І державна система повинна не тільки встигати за цими змінами, а іноді - бути лідером в них.

«Обов'язково потрібен чесний і прозорий конкурсний відбір на державні посади, реформа системи оплати праці держслужбовців...Треба ще багато зробити для якісної трансформації державної служби в Україні. Але у нас вже є - це люди, які вкладають свій професійний потенціал, інтелект і емоції в те, щоб наша держава досягало справжніх успіхів», - зазначив президент.

«Вітаємо сьогодні всіх наших державних службовців - сумлінних і сучасних, орієнтованих на інтереси суспільства і здатних навчатися. Сил вам в роботі! І тільки кращих фахівців - у колеги!», - додав Зеленський.

Нагадаємо, у березні Володимир Зеленський новим законом відновив конкурси на держслужбу. Закон також скасовує обмеження для виконувачів обов'язків міністра.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: