Підсумки вибуху в Білогородці: понад 100 постраждалих, 14 сім'ям потрібне житло

Читать на русском
Глава Білогородки розповів, що серед постраждалих через вибух - шестирічна дитина з діабетом і жінка на пізніх термінах вагітності
Фото з місця подійdsns.gov.ua

Підсумкова кількість постраждалих через вибух у п'ятиповерхівці в селі Білогородка Київської області 21 червня, перевищила 100 осіб. 14 сімей залишилися без житла і потребують допомоги.

Про це сільський голова населеного пункту Антон Овсієнко написав у своєму Facebook.

Овсієнко розповів, що серед постраждалих - шестирічна дитина з діабетом. Сім'я цієї дівчинки втратила в пожежі глюкометр і смужки до нього, тому влада взяла на себе її забезпечення інсуліном. Також серед постраждалих перебуває жінка на пізніх термінах вагітності - їй тимчасово надали окрему квартиру.

Окремо посадовець подякував небайдужим мешканцям Білогородки за допомогу.

«Працівники Білогородської сільради ведуть облік постраждалих людей і сімей, надходження матеріальної допомоги, з'ясовують нагальні потреби», - додав Овсієнко.

Нагадаємо, 21 червня в селі Білогородка Бучанського району стався вибух з подальшою пожежею в п'ятиповерховому житловому будинку у квартирі на третьому поверсі. Одна людина загинула. Двоє людей, у тому числі дитина, потрапили до лікарні. Ще шестеро людей постраждали, але від госпіталізації відмовилися.

У ДСНС і поліції розглядали різні версії вибуху, проте все стало ясно, коли в одній з напівзруйнованих квартир знайшли тіло жорстоко вбитого чоловіка. Вибух був спробою приховати вбивство.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: