Вибух у будинку під Києвом був спробою приховати вбивство – поліція

Читать на русском
В одній з квартир будинку у селі Білогородка Київської області, де стався вибух і пожежа, знайшли тіло жорстоко вбитого чоловіка. Загиблому вирізали серце і частину легенів.
facebook.com/pol.kyivregion

В одній з квартир п'ятиповерхового будинку у селі Білогородка Київської області, де стався вибух на третьому поверсі і пожежа, знайшли тіло жорстоко вбитого чоловіка.

Про це повідомив голова управління Нацполіціі у Київській області Андрій Небитов, передає пресслужба відомства у вівторок, 22 червня.

Під Києвом стався потужний вибух у п'ятиповерхівці: що відомоПісля вибуху розгорілася масштабна пожежа. При цьому, вогонь зруйнував частину будинку, вигоріли як мінімум сім квартир, частина даху.

«Виявлено труп чоловіка. За результатами обстеження судово-медичними експертами встановлено, що він помер не від наслідків пожежі, а від нанесення йому тяжких тілесних ушкоджень, а саме у нього перерізане горло, є три удари в груди ножем і є вирізане серце і частина легенів», - розповів Небитов.

За його словами, правоохоронці затримали підозрюваного.

«Ми встановили, що 21 червня зловмисник прибув до вказаної будівлі з метою підпалу задля приховання слідів злочину. Затриманий чоловік – моряк, 1978 року народження, який проживає неподалік. Сім'я з ним не проживає, вони живуть зараз у Севастополі», - зазначив Небитов.

Він додав, що затриманий зараз у СІЗО.

Слідчі-оперативники з процесуальними керівниками працюють над збором доказової бази для оголошення йому підозри за двома статтями ККУ, а саме за умисне вбивство та знищення майна загальнонебезпечним способом.

Нагадаємо, 21 червня в селі Білогородка Бучанського району стався вибух з подальшою пожежею у п'ятиповерховому житловому будинку в квартирі на третьому поверсі. Одна людина загинула. Двоє людей, в тому числі дитина, потрапили до лікарні. Ще шестеро людей постраждали, але від госпіталізації відмовилися.

Перед цим в ДСНС заявляли, що причиною вибуху став зовсім не витік газу. Сьогодні повідомили, що розглядають різні версії.

Рік тому стався потужний вибух газу у Києві - в житловому будинку на Позняках.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: