ДТП із українцями в Румунії: зросла кількість загиблих

Читать на русском
Кількість жертв аварії з українським автобусом в Румунії зросла до двох - ще одна українка померла в лікарні.

Кількість жертв аварії з українським автобусом в Румунії зросла до двох - ще одна українка померла в лікарні.

Про це в коментарі РБК-Україна повідомив речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко.

Рано-вранці 14 червня на трасі Діва-Недлак в Румунії сталася дорожньо-транспортна пригода за участю громадян України, які прямували мікроавтобусом з України до Чеської республіки.

Порушення ПДР: як зміняться штрафи для водіївНові штрафи для водіїв запрацюють від 17 березня 2021 року. Посилено відповідальність за водіння в нетверезому стані і перевищення швидкості.

«Всього в авто перебували 16 українців та один громадянин Молдови. Один українець помер на місці, інша наша громадянка померла в лікарні від отриманих травм. Двоє громадян України госпіталізовані у важкому стані, їм надається необхідна медична допомога. Стан решти пасажирів - задовільний, загрози їхньому життю немає», - повідомив представник МЗС.

Ніколенко зазначив, що водій був затриманий, він дає свідчення в поліції. За попередньою версією, він не впорався з кермуванням - мікроавтобус зіткнувся з вантажним транспортним засобом, який рухався попереду.

«Українські дипломати взаємодіють з румунськими правоохоронцями для з'ясування всіх обставин ДТП, тримають зв'язок із лікарями та надають постраждалим громадянам необхідну консульську допомогу. Для родичів відкрита цілодобова «гаряча лінія» посольства України в Румунії: +40 726 529 820 +40 21230 36 60», - додав прессекретар.

Нагадаємо, спочатку було відомо про одну жертву ДТП у Румунії.

Раніше на румунсько-угорському КПП Чанадпалота-Нодьлок сьогодні, 14 червня, мікроавтобус на чеській реєстрації, який перевозив українських пасажирів, потрапив в ДТП.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: