У Києві водій вантажівки збив на смерть пішоходів

Читать на русском
У Дарницькому районі Києва водій вантажівки скоїв наїзд на чоловіка та жінку, які переходили дорогу у невстановленому місці.
пресслужба Національної поліції

У Дарницькому районі Києва водій вантажівки скоїв наїзд на чоловіка та жінку, які переходили дорогу у невстановленому місці.

Про це повідомляють у пресслужбі Національної поліції.

ДТП сталася увечері в п'ятницю, 18 червня. На спецлінію 102 від водія вантажівки надійшло повідомлення про те, що він, рухаючись проспектом Бажана в напрямку метро «Харківська», скоїв наїзд на двох людей.

Правоохоронці попередньо встановили, що пішоходи перебігали проїжджу частину в невстановленому місці. Одним із потерпілих виявився чоловік 1986 року народження, а особу жінки наразі встановлюють поліцейські. В результаті отриманих травм потерпілі померли на місці.

Порушення ПДР: як зміняться штрафи для водіївНові штрафи для водіїв запрацюють від 17 березня 2021 року. Посилено відповідальність за водіння в нетверезому стані і перевищення швидкості.

«Слідчими поліції Києва розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, у Вінницькій області патрульний став винуватцем ДТП – в результаті аварії загинула жінка, а ще одна людина постраждала.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: