У Вінницькій області патрульний став винуватцем ДТП, є жертва

Читать на русском
За попередньою інформацією, поліцейський за кермом легкового авто не впорався з кермуванням, виїхав за межі проїжджої частини в кювет і врізався в дерево.

У Вінницькій області патрульний став винуватцем ДТП - в результаті аварії загинула жінка, а ще одна людина постраждала.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

За попередньою інформацією, поліцейський за кермом легкового авто не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини в кювет і врізався в дерево.

Порушення ПДР: як зміняться штрафи для водіївНові штрафи для водіїв запрацюють від 17 березня 2021 року. Посилено відповідальність за водіння в нетверезому стані і перевищення швидкості.

У результаті аварії 28-річна пасажирка загинула на місці події, а ще один пасажир був госпіталізований (тяжкість отриманих тілесних ушкоджень наразі встановлюється), двоє інших пасажирів отримали незначні травми і не потребували медичної допомоги.

За результатами медичного огляду встановлено, що патрульний перебував за кермом в стані алкогольного сп'яніння. Він був затриманий на місці ДТП.

Попередня кваліфікація: порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Раніше повідомлялося про те, що на Південному мосту в Києві зіткнулися шість авто.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: