США анонсували нові санкції проти РФ через Навального

Читать на русском
Чиновник не назвав конкретних термінів введення санкцій, як і не розповів про те, кого або яких сфер торкнуться обмежувальні заходи
Джейк СалліванReuters

Адміністрація президента США Джозефа Байдена готує додаткову партію санкцій проти Росії через опозиціонера Олексія Навального, який сидить у російській в'язниці.

Про це заявив радник з національної безпеки Джейк Салліван, повідомляє CNN.

«Ми готуємо ще один пакет санкцій. Ми весь цей час показували, що будемо реагувати, будь то Solar Wind, втручання у вибори, або Навальний, коли мова йде про реагування на шкідливу діяльність Росії», - заявив Салліван.

Чиновник не назвав конкретних термінів введення санкцій, уточнивши, що вони будуть введені, як тільки США переконаються, що заходи спрямовані на «вірні цілі».

Нагадаємо, наприкінці березня російський опозиціонер Олексій Навальний, який зараз перебуває в СІЗО, оголосив голодування. Він пояснив це відмовою допускати до нього цивільних лікарів на тлі погіршення стану здоров'я

23 квітня Навальний припинив голодування через рекомендацію лікарів.

Уряд США попередив владу Росії про наслідки, якщо критик Кремля Олексій Навальний помре у в'язниці, але конкретні заходи не розголошуються.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: