Отруєння Навального: США запроваджують нові санкції проти Росії

Читать на русском
США впроваджують чергові торгові санкції проти Росії через отруєння російського опозиціонера Олексія Навального і Скрипаля в Солсбері.

США впроваджують чергові торгові санкції проти Росії через отруєння російського опозиціонера Олексія Навального і Скрипалів у Солсбері.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства торгівлі США в середу, 17 березня.

Американці впроваджують санкції через застосування Росією хімічної зброї проти своїх громадян. Санкції передбачають нові експортні обмеження на товари, пов'язані з національною безпекою.

«Застосовуючи незаконні нервово-паралітичні речовини проти дисидентів як всередині, так і за межами своїх кордонів, російський уряд діяв, грубо порушуючи свої зобов'язання по Конвенції про заборону хімічної зброї, і безпосередньо піддавав власних громадян і громадян інших країн смертельному ризику», - йдеться в заяві.

У заяві також йдеться, що Міністерство торгівлі прагне запобігти доступу Росії до секретних технологій США, які можуть бути використані для її діяльності в області хімічної зброї.

Раніше повідомлялося, що 2 березня США впровадили санкції проти Росії через отруєння та арешт опозиціонера Олексія Навального.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: