ВМС ЗСУ провели навчання у Чорному морі

Читать на русском
ВМС Збройних Сил України провели у водах Чорного моря тактичні навчання з бойовими вправами.
facebook.com/navy.mil.gov.ua

У Чорному морі Військово-морські сили ЗСУ провели тактичні навчання корабельної десантної групи. Брали участь дивізіон надводних кораблів, підрозділи морської піхоти, морська авіація і авіація повітряних сил.

Про це повідомляє пресслужба ВМС ЗСУ 20 червня.

Міжнародні військові навчання: які маневри пройдуть в Україні в 2021 роціУкраїна в 2021 році проведе військові навчання за участю США, Великої Британії, Польщі та інших країн-членів НАТО.

Навчання проводилося у декілька етапів. Після приведення корабельної десантної групи у вищий ступінь бойової готовності, відбулося завантаження особового складу і техніки, вихід з пункту базування, розгортання корабельної десантної групи в райони формування десанту.

Українські моряки відпрацювали тактичне маневрування, передачу вантажів на ходу, надавали допомогу аварійному кораблю з висадкою аварійно-рятувальної групи, буксирували пошкоджений корабель.

На командний пункт корабельної десантної групи також залучалися літаки морської авіації.

Командир флотилії капітан 1 рангу Юрій Федаш зазначив, що завдяки такими навчанням ВМС ЗСУ підтримують належний рівень бойової готовності корабельно-катерного складу до виконання поставлених завдань.

Нагадаємо, в Болгарії під час навчань у Чорне море впав винищувач.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: