У Миколаївській області відбулися масштабні навчання СБУ

Читать на русском
У Миколаївській області координаційна група Антитерористичного центру при СБУ провела масштабні навчання на військових об'єктах.

У Миколаївській області координаційна група Антитерористичного центру при СБУ провела масштабні навчання на військових об'єктах.

Про це повідомляє пресцентр СБУ в середу, 16 червня.

За легендою навчань декілька груп противника мали здійснити диверсію на одній з військових частин в Очакові, а також низку терактів на об'єктах критичної інфраструктури міста для дестабілізації суспільно-політичної ситуації в регіоні.

Міжнародні військові навчання: які маневри пройдуть в Україні в 2021 роціУкраїна в 2021 році проведе військові навчання за участю США, Великої Британії, Польщі та інших країн-членів НАТО.

Метою навчань стало підвищення рівня міжвідомчої взаємодії при проведенні антитерористичних операцій на об'єктах критичної інфраструктури регіону.

Учасники навчань успішно впоралися із поставленими завданнями. Умовному противнику не вдалося проникнути на військовий об'єкт і здійснити там вибух.

Крім того, учасники навчань успішно захистили об'єкти критичної інфраструктури міста. Під час спецоперації було виявлено та затримано частину умовної ДРГ, а наслідки її підривної діяльності нейтралізовані.

У навчаннях взяли участь підрозділи СБУ, ЗСУ, Нацполіції, Патрульної поліції, Нацгвардії, Держприкордонслужби, ДСНС, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Раніше повідомлялося про те, що НАТО проводить великі навчання в Балтійському морі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: