Синоптики розповіли, якою буде погода у вихідні на Трійцю

Читать на русском
На вихідних, 19-20 червня, в Україні очікується стабільне тепло. Можливі дощі у центральних, західних, південних областях, подекуди з грозами.
Фото з відкритих джерел

На вихідних, 19-20 червня, в Україні очікується стабільне тепло. Можливі дощі у центральних, західних, південних областях, подекуди з грозами.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

У суботу, 19 червня, в Україні мінлива хмарність. У Карпатському регіоні, південній частині та в більшості центральних областей місцями короткочасний дощ, гроза. А на решті території без опадів. Вітер переважно східний, 7-12 м/с, у східних областях вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі коливатиметься у межах 13-18°, вдень 25-30°.

20-21 червня в Україні також мінлива хмарність. 20 червня вночі у південних, більшості центральних та північних областей можливі місцями помірні дощі та грози. Тоді як на решті території країни без опадів.

21 червня без опадів, лише в Карпатському регіоні окремі невеликі дощі. Температура вночі 14-19°, вдень у південних областях та на Прикарпатті 24-29°, на решті території 27-32°.

Нагадаємо, в суботу вранці, 19 червня, у містах Дніпро і Маріуполь через сильні дощі виявилися підтопленими понад 150 дворів і 62 будинки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: