Сильні зливи у Дніпрі та Маріуполі затопили будинки і двори

Читать на русском
19 червня у містах Дніпро і Маріуполь через сильні дощі виявилися підтопленими понад 150 дворів і 62 будинки.
dsns.gov.ua

В суботу вранці, 19 червня, у містах Дніпро і Маріуполь через сильні дощі виявилися підтопленими понад 150 дворів і 62 будинки.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС.

Данілов щодо повені у Криму: кримчани дуже довго просили води і отримали їїДанілов відзначив, що кримчани так довго випрошували воду, що отримали її навіть у більшому обсязі, ніж хотіли.

Так, у місті Дніпро в Амур-Нижньодніпровському та Індустріальному районах залишаються частково підтопленими 62 приватних житлових будинки та 120 дворогосподарств. При цьому з 2 червня всього було частково підтоплено 109 приватних житлових будинків та 200 дворогосподарств).

Протягом доби 18 червня підрозділами ДСНС відкачано понад 63 тисячі кубометрів води (а з початку літа – 483 тисячі кубометрів).

Крім того, в місті Маріуполь внаслідок ускладнення погодних умов залишаються частково підтопленими 32 присадибні ділянки та дачні будинки в садовому товаристві Метеор. 17 червня внаслідок підняття рівня води стався перелив через дамбу Старокримського водосховища, яке розташоване на річці Кальчик. Рівень води поступово знижується.

Нагадаємо, у Криму вже кілька днів йдуть сильні дощі. Сильні затоплення накрили Ялту.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: