В Івано-Франківську запрацював центр масової вакцинації

Читать на русском
На базі спортивного комплексу Івано-Франківського національного медичного університету запрацював центр масової вакцинації проти коронавірусу.
Голова Івано-Франківської області

На базі спортивного комплексу Івано-Франківського національного медичного університету запрацював центр масової вакцинації проти коронавірусу.

Про це повідомив голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрій Бойчук.

Він зазначив, що всі охочі можуть отримати щеплення вакциною CoronaVac на вулиці Целевича, 34. Центр масової вакцинації в місті працюватиме й у наступні вихідні.

«Я закликаю прикарпатців не сумніватися у питанні, імунізуватись чи ні. Без вакцинації ми попросту не зможемо ефективно боротися із коронавірусом», – написав Бойчук.

Центри масової вакцинації: де і як можна зробити щеплення від COVID-19Де і як в Україні безкоштовно вакцинуватися від коронавірусу – на інфографіці Слово і діло.

Зазначимо, що 29 травня в Україні запустили перші центри масової вакцинації населення проти COVID-19. Вони відкриваються на стадіонах, спортивних, навчальних та культурних майданчиках, у торгових центрах, щоб якомога швидше щепити від коронавірусної інфекції усіх охочих.

Поки ці центри працюють здебільшого у вихідні дні. У них вакцинуватимуть людей, які записалися до листа очікування вакцинації проти COVID-19 через «Дію» або гарячу лінію МОЗ.

Нагадаємо, у МОЗ розповіли, чи можна отримати щеплення без прописки.

Додамо, станом на 18 червня до листа очікування вакцинації від COVID-19 записалися 712 098 людей. За даними МОЗ, всього з початку вакцинальної кампанії щеплено 1 700 711 осіб, з них отримали 1 дозу - 1 700 709 осіб повністю імунізовані і отримали 2 дози - 355 790 осіб.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: