Цього тижня працюватимуть понад 60 центрів вакцинації від COVID

Читать на русском
В Україні на цьому тижні планується робота понад 60 центрів масової вакцинації проти коронавірусу.
gp.gov.ua

В Україні цього тижня планується робота понад 60 центрів масової вакцинації проти коронавірусу. Однак більшість із них змінить графік роботи через святкові вихідні на Трійцю.

Про це повідомляє Центр громадського здоров'я у Facebook.

Зокрема, у Дніпропетровській області працюватиме 12 центрів, усі вони розташовані в Дніпрі. По 7 центрів вакцинації працюватиме у Черкаській (два в Черкасах, по одному в Умані, Звенигородці, Золотоноші, Каневі, Смілі) та Херсонській (три в Херсоні, по одному в Новій Каховці, Голій Пристані, Скадовську й Генічеську) областях.

По 6 центрів прийматимуть громадян у Київській (два в Броварах, по одному в Білій Церкві, Славутичі, Борисполі та Ірпені) та Львівській (по одному у Львові, Трускавці, Дрогобичі, Стрию та Новояворівську); по 5 центрів буде в Одеській (4 в Одесі й один в Ізмаїлі), Полтавській (по одному в Полтаві, Кременчуці, Лубнах, Миргороді та Горішніх Плавнях) та Чернівецькій (усі в Чернівцях) областях.

У Рівненській області працюватиме 3 центри - по одному в Рівному, Дубні та Вараші; у Хмельницькій області - 2 центри, у Хмельницькому та Кам’янці-Подільському. По одному центру вакцинації працюватиме у Тернопільській, Вінницькій, Кіровоградській, Житомирській, Харківській та Закарпатській областях. Всі вони відкриються в обласних центрах.

У Києві працюватиме один центр масової вакцинації в МВЦ.

Список центрів може оновлюватися. Точний розклад їхньої роботи роботи є на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Як повідомлялося, у Києві центр масової вакцинації проти COVID в МВЦ буде працювати 17-18 і 21 червня в зв'язку зі святковими вихідними.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: