У МОЗ розповіли, чи можна отримати щеплення без прописки

Читать на русском
Для отримання щеплення в центрі вакцинації від коронавірусу прописка не потрібна, бо у центрах роблять щеплення людям, які зареєструвалися через Дія.

Для отримання щеплення в центрі вакцинації від коронавірусу прописка не потрібна, бо у центрах роблять щеплення людям, які зареєструвалися через «Дія».

Про це РБК-Україна повідомили в пресслужбі Міністерства охорони здоров'я України.

Вакцинація від COVID-19: в яких країнах почали прищеплювати дітейВакцинувати дітей від коронавірусу дозволили препаратом Pfizer. Це вже роблять в США, Канаді, Ізраїлі та деяких країнах ЄС.

«У центрах масової вакцинації прищеплюють людей, котрі раніш записалися до листа очікування вакцинації від COVID-19 в додатку або на сайті «Дія» або через контактцентр Міністерства охорони здоров'я. Пріоритет віддається людям похилого віку», - зазначили в МОЗ.

При цьому, варто зазначити, що місцева влада в містах може розподіляти порядок формування черги на свій розсуд. Наприклад, в Києві є також можливість записатися на щеплення через медичний портал для пацієнтів Helsi.me.

Раніше повідомлялося про те, що в Україні поки що вакцинуватимуть тільки осіб старших за 18 років, оскільки препарати, які є в країні, проходили клінічні випробування на ефективність лише на повнолітніх.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: