Данилов заявив про неможливість виконання Мінських угод

Читать на русском
Данилов додав, що треба самостійно сідати та домовлятися з Росією про припинення війни, припинивши випрошувати допомогу в переговорах.
Олексій ДаниловВідкрите джерело

Україна працюватиме з Мінськими угодами й надалі, але виконувати їх у тому вигляді, в якому вони існують зараз, вона не буде. Це просто абсурдно.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов в ефірі програми «Право на владу».

«Якщо говорити по ситуації за Мінськими домовленостями, то в тому вигляді, в якому вони є, це повний абсурд... Ми їх не денонсуємо. З Мінськими угодами треба працювати, інших немає. Але треба розуміти, що виконати їх в тому вигляді, в якому є ... ми не можемо. При наявності російських танків, БТРів, російських генералів, російських офіцерів на нашій українській території проводити вибори - це нонсенс», - заявив він.

Данилов додав, що треба самостійно сідати та домовлятися з Росією про припинення війни, припинивши випрошувати допомогу в переговорах.

Нагадаємо, раніше глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявив, що переговори ТКГ по Донбасу потрібно перенести з Білорусі до Швейцарії або Фінляндії. Він також зазначив, що на сьогодні Білорусь не є нейтральною країною стосовно України, а останні обмеження на пряме сполучення унеможливлять поїздки до Мінська.

А президент Російської Федерації Володимир Путін у квітні говорив, що питання про перенесення засідань ТКГ з Мінська нібито є спробою України ухилитися від врегулювання на Донбасі та «поховати Мінські угоди».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: