У Нідерландах продовжать слухання по суті справи МН17

Читать на русском
В окружному суді Гааги відновляться слухання по суті у справі про збиття літака рейсу МН17 в небі над Донбасом у липні 2014 року.
Фото - nos.nl

У четвер, 17 червня, в окружному суді Гааги після тижневої перерви відновляться слухання по суті у справі про збиття літака рейсу МН17 в небі над Донбасом у липні 2014 року.

Сторона обвинувачення має доповнити презентацію матеріалів справи, представлену судом минулого тижня.

Катастрофа MH17: як відбуваються судові слухання в ГаазіУ Гаазі майже рік триває суд у справі про катастрофу MH17 над Донбасом. Основні події – на інфографіці.

На попередніх засіданнях суд перейшов до обговорення ролі обвинувачених у справі. Ними, нагадаємо, є Ігор Гіркін з позивним «Стрєлков», Сергій Дубінський («Хмурий»), Олег Пулатов («Гюрза») і Леонід Харченко («Крот»). Зокрема, було оприлюднено низку телефонних розмов між обвинувачуваними, які серед іншого обговорювали «Бук», з якого і було збито літак.

Нагадаємо, 17 липня 2014 року Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що летів рейсом МН17 з Амстердама в Куала-Лумпур, був збитий в небі над Донецькою областю. Всі 298 осіб, що перебували на борту, загинули.

Суд у справі MH17 розпочався в Нідерландах 9 березня 2020 року.

«Слово і діло» пропонує подивитися, як відбуваються судові слухання в Гаазі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: