Індія відкриє Тадж-Махал для туристів

Читать на русском
Влада Індії відкриває Тадж-Махал та інші історичні пам'ятки і музеї, які були закриті через обмеження для боротьби з розповсюдженням коронавірусу COVID-19.
planetofhotels

Влада Індії відкриває Тадж-Махал та інші історичні пам'ятки і музеї, які були закриті через обмеження для боротьби з поширенням коронавірусу COVID-19.

«Сьогодні (16 червня- ред.) міністерство культури дозволило Археологічній службі Індії відкрити всі пам'ятки з 16 червня 2021 року», - наводить слова міністра культури і туризму країни Прахлада Сінгха Пателя Hindustan Times.

Відвідувачі пам'яток мають дотримуватися заходів проти COVID-19. У Тадж-Махал пускатимуть не більше ніж 650 осіб за день, біля входу у мавзолей перевірятимуть температуру і наявність масок.

Загалом за час пандемії в Індії зафіксовано понад 29,6 млн випадків коронавірусу, більше ніж 379,6 тис. померли.

Нагадаємо, згідно з даними Національної академії наук України, штам коронавірусу, який отримав назву «Дельта» поширився на території Російської Федерації. Тому є ризик, що нова хвиля коронавірусу в Україні розпочнеться зі східних областей.

Як розповіли вчені, штам «Дельта», який раніше називали «індійським» штамом коронавірусу, за останніми даними, в 1,6 рази заразніше, ніж «британський варіант» («Альфа»), а також у 2,26 рази частіше призводить до шпиталізації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: