У СН оцінили ймовірність нових відставок у Кабміні

Читать на русском
Голова партії Слуга народу Олександр Корнієнко висловив думку, що до осені відставок в уряді не буде.
Олександр Корнієнкофото СН Facebook

Голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко висловив думку, що до осені відставок в українському уряді не планується.

Про це він заявив в інтерв'ю РБК-Україна, яке було опубліковано в понеділок, 14 червня.

Рік незатвердженій програмі Кабміну: скільки обіцянок встиг виконати урядКабмін Шмигаля вже рік працює за своєю другою програмою дій. Як вона виконується і чи планують подавати Раді третю програму.

«Давайте до осені вже без колотнечі. Ми з Арахамією пообіцяли, що до осені буде все спокійно», - відповів Корнієнко на питання про те, чи загрожує комусь із міністрів відставка.

Голова президентської партії нагадав, що так давно склад Кабміну був оновлений новими міністрами - Олексієм Любченком, Олександром Кубраковим і Віктором Ляшком. Після цього команда Кабміну, за словами Корнієнка, далі з новими силами буде рухатися вперед.

Нагадаємо, на позачерговому засіданні Верховної ради 18 травня більшість народних депутатів проголосувало за відставку міністра інфраструктури України Владислава Криклія, міністра економічного розвитку України Ігоря Петрашка і міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Пізніше був призначений новий санітарний лікар України - замість Віктора Ляшка, який очолив МОЗ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: