Зведення ООС: на Донбасі окупанти здійснили 9 обстрілів

Читать на русском
Ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових, станкових протитанкових, підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
фото з відкритих джерел

За минулу добу, 12 червня, на Донбасі зафіксовано 9 обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил. Втрат серед ЗСУ немає.

Про це повідомляють у прес-службі ООС.

Зазначається, що поблизу Водяного, що на Приазов'ї, бойовики тричі відкривали вогонь з автоматичних станкових, станкових протитанкових, ручних протитанкових, підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Неподалік Авдіївки окупанти обстрілювали українські позиції з підствольних гранатометів.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

У районі населеного пункту Піски вівся вогонь з великокаліберних кулеметів. Біля Луганського противник здійснював обстріл позицій підрозділів ОС з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У бік Причепилівки ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових, станкових протитанкових, підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поруч з Новотошківським окупанти здійснювали обстріл з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

При цьому, на півночі Луганської області зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Ордан-3м» з перетином лінії розмежування. БПЛА був пригнічений засобами РЕБ.

Наразі станом на 7:00 ранку, 13 червня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна понесла нові втрати на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: