Стало відоме ім'я військового, який вчора загинув на Донбасі

Читать на русском
Вчора, 11 червня, на Донбасі загинув військовослужбовець Володимир Бєлов. Він був родом із Мукачево Закарпатської області.
Фото з відкритих джерел

Вчора, 11 червня, на Донбасі загинув військовослужбовець Володимир Бєлов. Він був родом із Мукачево Закарпатської області.

Про це повідомляють у Facebook «Волонтери Закарпаття».

Військовий загинув 11 червня в смузі відповідальності 128 бригади, в наслідок обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації позицій українських захисників.

«Наш захисник Бєлов Володимир, 1984 року народження, мукачівець, отримав поранення несумісне з життям. Щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника», – йдеться в повідомленні.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що неподалік від Водяного, що на Приазов'ї, противник чотири рази відкривав вогонь з автоматичних станкових, ручних протитанкових, підствольних гранатометів і великокаліберних кулеметів. Один боєць ООС отримав смертельне поранення.

Загалом за минулу добу, 11 червня, на Донбасі зафіксовано 9 обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: