На Донбасі п'яний бойовик розстріляв своїх спільників

Читать на русском
Командування російсько-окупаційних військ намагається видати цей випадок за бойові втрати через нібито порушення режиму припинення вогню з боку Збройних Сил України.
informator.ua

У районі населеного пункту Голубовське на тимчасово окупованій території, п'яний бойовик розстріляв своїх поплічників, після чого вчинив самогубство.

Про це повідомляє у Фейсбуці оперативно-тактичне угруповання «Північ».

«За даними розвідки стало відомо, що на одному зі спостережних пунктів російсько-окупаційних військ у районі населеного пункту Голубовське, що знаходиться на тимчасово окупованій території, найманці після довготривалого вживання алкогольних напоїв та обговорення скрутної економічної ситуації у самопроголошеній республіці зчинили бійку, яка згодом переросла в стрілянину в результаті якої один найманець наніс вогнепальні поранення, несумісні з життям, своїм співслужбовцям, після чого усвідомивши тяжкість злочину вчинив самогубство», - йдеться у повідомленні.

При цьому, командування російсько-окупаційних військ, приховуючи низький рівень військової дисципліни та системне вживання алкогольних напоїв членами НЗФ намагається видати цей випадок за бойові втрати через нібито порушення режиму припинення вогню з боку Збройних Сил України.

Нагадаємо, що з початку доби бойовики на Донбасі п'ять разів порушували режим припинення вогню. В результаті ворожих обстрілів загинув боєць ООС.

Раніше ми повідомляли, що найманці РФ на Донбасі проводили мобілізацію працівників і автомобільної техніки з підприємств в ОРДЛО.

Також нагадаємо, що у ЗСУ виявили військового, завербованого бойовиками.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: