Україна продовжила строки прийому документів від абітурієнтів з ОРДЛО

Читать на русском
Україна продовжила строки прийому документів від абітурієнтів з окупованих районів Донбасу на підготовчі курси для вступу до вишів.

Україна продовжила строки прийому документів від абітурієнтів з окупованих районів Донбасу на підготовчі курси для вступу до вишів.

Рішення було схачелене, оскільки останнім часом окупанти не випускають молодих людей, повідомила в ефірі Україна 24 заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Інна Голованчук.

Вступна кампанія-2021: кого звільняють від ДПА і до якого часу прийматимуть документиЯк у 2021 році вступити на бакалаврат чи магістратуру, читайте у розборі «Слово і діло» - все про вступну кампанію.

«Ми вже ухвалили рішення щодо продовження подачі документом на підготовчі курси - спочатку було встановлено 20 червня, зараз прийнято рішення продовжити термін до 29 червня. Відповідно, будемо максимально відтерміновувати початок навчання», - зазначила вона.

У той же час, за її словами, відкладати початок занять не курсах не зможуть нескінченно, оскільки деякі абітурієнти змогли виїхати і потрібно враховувати їхні інтереси.

Раніше Шкарлет розповів, як проходитиме вступна кампанія для абітурієнтів з окупованих територій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: