«Редколегія» на Skrypin.ua: межа Медведчука, футбольна форма як супротив та шашлики із Зеленським

Читать на русском

У п'ятницю, 11 червня в редколегії обговорюватимуть головні теми тижня, що минає разом з гостями Данилом Яневським, Дмитром Крапівненко і Тетяною Микитенко.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведуча Катерина Супрун обговорюватиме основні теми цього тижня разом із гостями Данилом Яневським, Тетяною Микитенко (Ragu.li) та Дмитром Крапивненком (Український тиждень).

Нагадаємо, 7 червня президент Володимир Зеленський напередодні Дня журналіста зібрав деяких представників ЗМІ та пригощав їх «шашликом, приготованим власноруч».

Межа Медведчука // Футбольна форма, як супротив // Всі на шашлики!skrypin.ua

Відзначимо, після чергової порції записів плівок голови політради «Опозиційною платформи - За життя» Віктора Медведчука стало відомо про те, яким чином Медведчук отримав у власність частину нафтопроводу «Самара - Західний напрямок». При цьому сам Медведчук неодноразово заперечував причетність до труби.

Раніше повідомлялося, що УЄФА зобов'язав українську сторону прибрати з форми на Євро-2020 вітання «Героям слава» після того, як в цьому гаслі побачили політичний контекст. Відзначимо, до цього форма була схвалена, проте Російський футбольний союз наполіг на перегляді, після чого УЄФА схвалив скандальне рішення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: