Зведення ООС: 6 ворожих обстрілів, один поранений

Читать на русском
За добу в районі операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню. Поранений боєць ЗСУ.
фото УНІАН

Протягом поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС ввечері, 10 червня.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Зокрема, біля Шумів окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру.

Недалеко від населеного пункту Новгородське противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

В районі Причепилівки був обстріл з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Біля Водяного російсько-окупаційні війська двічі обстріляли наші позиції з станкових протитанкових, ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

А поблизу Старогнатівки окупаційні війська відкривали вогонь з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В результаті ворожих обстрілів був поранений один воїн ООС. Йому оперативно надали необхідну медичну допомогу. Стан здоров'я пораненого - середньої тяжкості.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що під час служби загинула військовослужбовець із Закарпаття.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: